Impresszum

Fogalmak


Az itt felsorolt kifejezések magyarázata:
Szolgáltató: Laracom OG. (székhelye: 1150, Wien, Märzstraße 21/8.; nyilvántartási száma: FN 605041 t, Adószáma: ATU79749578).
Üzemeltető: a weboldal üzemeltetője, az 1. pontban meghatározott Laracom OG
Weboldal: a seocikk.hu internetes címen elérhető weboldal, ahol a Szolgáltató által fenntartott szolgáltatás elérhető.
Hirdető: minden olyan természetes vagy jogi személy, amely termékeit, illetve szolgáltatásait a Weboldalon reklámozza, illetve a magazin portáljainkon cikkeket jelenített meg.
Szolgáltatások: minden, a Weboldalon elérhető funkció, melyet a Felhasználó elér, használ, kipróbál.
Felhasználási feltételek: jelen dokumentum.

Alapfeltételek

1. A jelen általános felhasználási feltételek (a továbbiakban: „ÁFF”) a Szolgáltató által a felhasználóknak (a továbbiakban: „Felhasználó”) a seocikk.hu weboldalon nyújtott online szolgáltatásának feltételeit írja le. A jelen ÁFF teljes terjedelmében az Üzemeltető honlapján hozzáférhető, és adathordozóra elmenthető, azaz a Felhasználó által tárolható. A Weboldal által nyújtott bármely szolgáltatás regisztrációval, illetve regisztráció nélkül is igénybe vehető.

Szerzői jogok védeleme

A seocikk.hu által működtett weboldalakhoz tartozó minden adat, információ, szöveg és keresési eredmény szerzői jogvédelem alatt áll, kivével a publikált cikkek. Ezek részének vagy egészének másolása, sokszorosítása, módosítása tilos, kivéve, ha a seocikk.hu ehhez írásos engedéllyel hozzájárul. A jogosulatlan másolás, terjesztés, módosítás a jogszabályok megsértésének minősül, és büntetőeljárást von maga után.

Felelősség


A seocikk.hu semilyen esetben nem vállal felelősséget a felhasználó veszteségéért vagy káráért. A felelősség korlátozása összhangban áll a felelősségre vonatkozó jogszabályokkal. Külső hivatkozásokkal (link-ekkel) kapcsolatos felelősség A seocikk.hu kifejezetten elhatárolja magát a weboldalon megjelenő tartalomtól, amelyekre a seocikk.hu által működtetett weboldalak bármelyikéről link vezet. A seocikk.hu kiemeli, hogy semmilyen befolyása nincs a hivatkozott weboldalak tartalmára, kódjára. A felhasználók, partnerek által beküldött tartalmak valódiságáért semmilyen felelőséget Nem vállal a Szolgáltató / Üzemeltető.

Garancia

Bár a seocikk.hu folyamatosan törekszik a gyors, technikailag akadálymentes és zavartalan adatáramlásra a rendszerek tekintetében, a seocikk.hu-nak nincs befolyása azokra a szolgáltatásokra, amelyen nem tartoznak a szolgáltatásához. Így a hosting szolgáltatáshoz sem, és ezért nem tehető felelőssé azok működéséért, teljesítményéért. A seocikk.hu fenntartja magának a jogot, hogy szabadon meghatározza azt az időtartamot, amely alatt megoldja a technikai problémákat. A seocikk.hu különösen nem vállal felelősséget azoknak a rendszereknek a funkcionalitásáért, amelyek nem tartoznak közvetlenül a szolgáltatásához. A seocikk.hu nem vállal felelősséget a megjelenített információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért és minőségéért.
A seocikk.hu és a partnerek weboldalaikat egymástól teljesen függetlenül működtetik, így a seocikk.hu nem vállal felelősséget a partner weboldalának tartalmáért.

A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások és feltételei

A Szolgáltató a felhasználók számára ingyenesen jelenít meg cikkeket. A seocikk.hu fenntartja magának a jogot, hogy időszakosan vagy akár teljesen megszüntesse a szolgáltatást, valamint fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa, módosítsa vagy törölje a weboldal bizonyos részeit, a megjelentetett ajánlatok részét vagy egészét előzetes bejelentés nélkül.
A Felhasználónak a Szolgáltatás igénybevételéhez internet hozzáférésre van szüksége, valamint böngészőjének támogatnia kell az ú.n. JavaScript-ek futtatását. A felhasználónak el kell fogadni a Süti kezelést.
Tilos a Weboldal vagy a Szolgáltatások használata olyan módon, amely sérti a törvényt, az erkölcs elvét, a harmadik felek személyes jogait vagy a Szolgáltató jogos érdekeit, ez alatt különösen értetendő az illegális tartalmak megjelenítése.

Tárhely szolgáltatónk

Webonic Kft.,8000 Székesfehérvár,Budai út 9-11.

Laracom Media


Jeleng ÁFF hatálya: 2023. november 24.